Családi Csomag

Családi Csomag – SzolarKlima csomag:

Ajánlatunkban olyan lakossági klíma csomagokat kínálunk, amelyek teljes energiaszükségletét napelemes rendszerrel váltjuk ki. A csomagok összeállításánál törekedtünk azoknak az irányelveknek megfelelni, amik lehetővé teszik ezeknek a rendszereknek az energiatakarékos és optimalizált működését. A klíma berendezések beépített ion cold plazma chippel szereltek így a gyártói leírás szerint a vírusok 99%-át hatékonyan eltávolítja. A berendezések kiválasztásánál fő szempontként merült fel a szerviz háttér és a garanciális feltételek biztosítása, ami nem csak az egyes termékekre, hanem a kivitelezésre is vonatkozik.

Családi Csomag – Napelemes Rendszer/Lakossági PV rendszer:

A napelemes rendszerek összeállításánál a fogyasztói igényeket vettük figyelembe. A csomag ajánlataink a háztartások által felhasznált villamos energia számlák alapján kerültek kidolgozásra. A műszaki tartalmat a költségoptimalizált szempont szerint tehát a legkisebb költség mellett a legnagyobb hozam figyelembevételével határoztuk meg. Kiemelt szempontként szerepelt a garanciális feltételek hosszútávú biztosítása és a gyors megtérülés. A beépített berendezések lehetőséget biztosítanak a villamos energia szempontjából az önellátás irányába való törekvés megvalósításában ebbe beleértve az egyre nagyobb teret foglaló elektromos közlekedési eszközök üzemanyag ellátását is.

Napelemes rendszer előnyei

 • teljesen automatikus működés
 • hosszú működési idő (20-25 év)
 • csekély karbantartási igény
 • távoli elérés (monitoring) lehetősége (internet)
 • az energia önellátás kialakításnak lehetősége
 • hibrid és elektromos autók töltésének kialakítása megújuló energiával
 • Klíma barát rendszer
 • értéknövelő beruházás

Kedvenc márkáink:

Trina Solar A Trina Solar a világ 5 legnagyobb napelemgyártójának egyike. Gyártási kapacitás: 8,5 GW felett. Alapítás éve: 1997. Gyártás helye: Kína, Vietnám, Thailand

Canadian Solar: egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak 2013. óta 12 év garancia! Gyártási kapacitás: 5 GW felett. Alapítás éve: 2001. Gyártás helye: Kína, Vietnám, Indonézia

HITEL LEHETŐSÉG

Jelenleg lakossági napelemes rendszerekre Magyarországon csak hitel felvételére van lehetőség. Ezt egy Uniós pályázat keretében az MFB-n keresztül lehet igényelni. Sajnos a hitelkérelem és a hozzákapcsolódó egyéb elvárt dokumentumok beszerzése nem mindig könnyű feladat, de amennyiben igény van rá gyakorlott szakértőnk segít a folyamatot zökkenőmentesen végig vinni. Így az összes felmerült költséggel együtt is biztosítható, hogy ne kellejen a jelenlegi villanyszámlájánál többet kifizetni a törlesztő részletre.

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel – GINOP-8.4.1/A-17 (Közép-Magyarországi (Pest megye) régiót kivéve)

Támogatás módja: 0%-os hitel (visszatérítendő!), maximum 20 év futamidőre

Hitelösszeg magánszemélyek esetén: min. 500 ezer Ft – 10 millió Ft

Pályázat beadásának határideje: 2022.12.31. (vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig)

Pályázók köre: Magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek

Családi Csomag – Klima/Lakossági klíma csomag:

Csomagjainkat átlagos nagyságú lakóhelységekhez méreteztük. A kiválasztott berendezések szezonális hatásfoka és energiatakarékossága alapján kerültek be az ajánlati listába. Itt is törekedtünk a legjobb ár legjobb hatásfok elvéhez ragaszkodni, hogy a vásárlóink a kifizetett árért kiváló minőségű, hosszútávon is megbízható berendezést kapjanak. A csomagban szereplő berendezések a kiváló hűtő-fűtő tulajdonságaikon túl, olyan egyedi műszaki megoldásokkal rendelkeznek, amelyek további jelentős energiamegtakarítást és komfort érzet növekedést biztosítanak. Fontos megemlíteni, hogy a biztonságos működéshez és a garanciális feltételek teljesítéséhez elengedhetetlennek tartjuk az időszakonkénti karbantartást, ehhez megfelelő műszaki hátteret és humán erőforrást is biztosítunk.

Kedvenc márkáink:

Gree, NORD, PANASONIC, HITACHI, LG, DAIKIN

Családi Csomag – Lakossági hőszivattyús csomag:

Hőszivattyús csomagban szereplő berendezéseinket elsősorban a felületfűtéssel (padló, fal, mennyezet) rendelkező vásárlóinknak ajánljuk. Az ajánlatainkban szereplő gépek versenyképesek a fosszilis tüzelésből fakadó környezetszennyező gáz fűtéssel szemben. Mindemellett kedvezményes áram tarifa csomagokkal kiegészítve már középtávon is megtérülő műszaki megoldást tudhat a magáénak. Amennyiben teljes egészében kiváltaná a fűtési-hűtési költségeket, a kínált fotovoltaikus rendszerekkel ez is lehetséges, így elfelejtheti a szezonálisan megugró rezsi költségek nagyrészét. Az ajánlott berendezések neves gyártók évek alatt bizonyított magashatásfokú termékei, melyek hatékonyan állítják elő a fűtéshez-hűtéshez és használati melegvíz használathoz szükséges hőmérsékletet.

 • Energiatakarékos működés: a magas szezonális jóságfok miatt a hűtés és fűtés is viszonylag kevés villamos energiából kiválóan megvalósítható
 • Nincs szükség kéményre, engedélyek beszerzése sem szükséges hozzá (pl:gázbekötés)
 • Hűtés, fűtés és HMV ellátásra is alkalmas
 • Kedvezményes áramtarifa kérhető az üzemeltetéshez

Kedvenc márkáink:

HITACHI, PANASONIC, ARISTON, DAIKIN