Pályázatírás, projektmenedzsment

Pályázati tanácsadás

Az ECOTYPE Kft. pályázati tanácsadás keretében, 20 év tapasztalatával teljes körű pályázatírási és projektmenedzsment szolgáltatást nyújt. A Tevékenység keretében kiemelendő tevékenységek:

  • elkészítjük a teljes pályázatot és összeállítjuk a kapcsolódó dokumentációkat
  • menedzseljük a támogatás lehívásának folyamatait
  • vállaljuk a nyertes pályázat teljes adminisztrációját és utókövetését

Az ECOTYPE Kft. segítséget nyújt a napelemes, épületenergetikai  rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással kapcsolatos ügyintézésében. Lakossági pályázatok elkészítését általában díjtalanul vállaljuk.

Ön vagy cége mentesül minden papírmunka alól akár már a pályázatírási szakaszban. A  szerződéskötés után teljes körű projektmenedzsmentet biztosítunk a rendszerek kulcsrakész átadásán túl a pályázati dokumentáció lezárásáig.

A támogatás formája általában 30-85%-os mértékű vissza nem térítendő beruházási támogatás, amit pályázatok útján lehet igényelni. Külön pályázatok léteznek családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, valamit vállalkozások és közületi létesítmények, intézmények részére.

A pályázati lehetőségek nem folyamatosak, csak bizonyos időszakonként lehet pályázatokat benyújtani. Pályázni csak még nem megkezdett beruházásra lehet, már megvalósult, vagy megkezdett napelemes rendszerekre utólag már nem lehet pályázni. Mindezeket figyelembe véve javasoljuk, iratkozzon fel pályázati forrás igénylése listánkra, annak érdekében, hogy a megjelenő pályázatokról informálni tudjuk.

 

Jelenlegi pályázati források:

GINOP 4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

A támogatási kérelmek benyújtása 2020. április 30. 10 óráig lehetséges

GINOP 4.1.3-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Beadás: 2019. június 17. 10.00- 2020. szeptember 30. 12.00