Rólunk

Az ECOTYPE Kft. a megújuló energiaforrásokkal kialakított energiarendszerek alkalmazására, tervezésére, kivitelezésére és ezzel kapcsolatos mérnöki és pénzügyi szaktanácsadásra  alakult. Szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek a megújuló energiák és épület klimatizálás területén, rendszerek tervezése és kivitelezése, valamint energiaracionalizálási projektek tervezése és lebonyolítása terén.

Az ECOTYPE Kft., eltérően a szokásos tanácsadói tevékenységből, újszerű megoldásokkal egyedi termékeket, megbízói szempontból előnyös szolgáltatási csomagokat kínál partnereinek. Olyan komplex szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek végigkísérik az energia-racionalizálási folyamatot valamennyi szükséges fázison: a lehetőségek feltárásától a stratégia- és projekttervezésen keresztül a pályázatok elkészítéséig a finanszírozás-szervezésen át a megvalósításig és a karbantartásig.

Főbb tevékenységeink: fűtés, klíma, használati meleg víz, villamos energia megvalósítása családi házak, lakóépületek, irodaépületek, gazdasági épületek részére. Hőszivattyú-, napelem-, napkollektor- alapú fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése. Rendszertervezés, kulcsrakész kivitelezés.

Cégünk a partnerség keretében tagja az Innova-Eco környezetvédelmi klaszternek. Itt alapozódtak meg azok az elképzelések, amik erősítették a magyarországi elektromos közlekedésbe való aktív részvételünket. Fontosnak érezzük, hogy a fejlesztési tevékenységünket olyan területre koncentráljuk, ami hosszú távú, perspektivikus elképzelések gyakorlati megvalósítását célozza. Cégünk és a velünk szorosan együttműködő partnereink alkalmasak ezeknek az igényeknek megvalósítására.

Célunk az intelligens Európa és benne a magyarországi települések valamint szolgáltató gazdasági társaságok kiszolgálása, olyan jövőbemutató megoldásokkal amik megelégedéssel töltik el használóikat és egyben a takarékos környezetbarát szemlélet kialakítására is alkalmasak.